Koncernledelsen der skal erobre Nordeuropa tager form!

 

Kvalitetsfiskgruppen har sammensat ny koncernledelse, der skal øge væksten og føre virksomheden ud i Europa.

Ved at samkøre koncernen kan vi tilbyde kunderne et bredere produktsortiment, vi kan yde endnu bedre service, samtidig med at vi øger kvaliteten af vores arbejde overalt i virksomhederne. Det bedste bliver kort sagt endnu bedre.

 

Lokalt skal de enkelte virksomheder i koncernen være tydeligt til stede og agere derefter. Hver virksomhed har sine unikke styrker og skal fortsat arbejde på at forstærke og forædle disse. Samtidig kommer koncernen til at arbejde med nationale og internationale logistikløsninger, koordineret indkøb og fælles produkt- og serviceudvikling. Vi vil ganske enkelt skabe de absolut bedste vilkår for vores kunder og samarbejdspartnere.

Med dette for øje har vi den store fornøjelse at præsentere en helt ny Forsknings- og Udviklingsafdeling under ledelse af erfarne Jan Aronsson.
Det er ingen hemmelighed, at Fisk Idag, en af virksomhederne i koncernen, har været førende inden for udvikling af nye og innovative produkter med tanke på bæredygtighed. Den administrerende direktør Jan Aronsson har i alle årene haft en brændende interesse for kost og ernæring, samt bæredygtighed. At danne og investere i en afdeling, der skal fungere for hele koncernen, er derfor næste oplagte skridt i udviklingen.

Koncernledelsen fra 1. juni 2019

CEO - Mikael Salenstedt

CFO - Michael Lundin

Managing Director Denmark & Norway - Jonas Schnoor

Group Head of Logistics - Daniel Nilsson

Group Head of Sourcing - Henning Aae

Group Head of R&D and Assortment    - Jan Aronsson

Group Head of Business Development - Emmy Bonnevier

Head of Sales Denmark & Norway - Kristian Ejdum

Head of Sales Sweden - Ledig


Ønskes yderligere information, kontakt da:
Mikael Salenstedt, CEO 
+46 (0) 70 237 03 03
Jonas Schnoor, administrerende direktør FSG Foods,

 + 45 283 91 580
 

nordward mail.png

EN DEL AF NORDWARD

Nordward består idag af fire fiskeleverandører  i Sverige og Danmark som hver dag arbejder med at levere fersk fisk, skaldyr, frost, egenproducerede varer og asiatisk kolonial til kokke i hele regionen. Alla leverandørerne har en lang lokal forankring der bygger på høj kundetilfredshed, kundskab og service. Alle som en kan de forskellige virksomheder tilbyde et fuldt sortiment af tjenster og produkter. Nordward har idag fem produktionsanlæg spredt over Skandinavien, 320 ansatte og omsætter for 1,2 milliarder SEK.

asc-logo-web.png
ASC-C-01674
Gyldig til 21/5-2021
msc-logo-web.png
MSC-C-56335
Gyldig til 21/5-2021
image.png

©2017 af FSG FOODS APS | CVR 27162274