Største fiskegrossist i Sverige

Kvalitetsfisk-gruppen, som FSG er en del af, indlæmmer den Göteborg-baserede Fisk Idag og bliver dermed Sveriges største fiskegrossist. Efter sammenlægningen vil koncernen anslået omsætte 1,2 milliarder svenske kroner årligt. Forretningen skal dog først godkendes af den svenske konkurrencestyrelse og kan tidligst gennemføres i begyndelsen af marts.

Fisk Idag og Kvalitetsfisk er allerede i dag to af Sveriges førende fiskegrossister med en årlig omsætning på hhv. 400 og 300 mio. SEK. Ved handlen øger koncernen Kvalitetsfiskgruppen, hvor også danske FSG Foods, Copenhagen Seafood, samt Fiskerikajen indgår, sin omsætning til 1,2 milliarder svenske kroner årligt.

– Udvidelsen gør os til den klart førende aktør i Sverige inden for fisk og skaldyr, sushiprodukter, samt forarbejdning af fisk og produktudvikling, siger Mikael Salenstedt, adm. direktør og koncernchef på Kvalitetsfisk. Sammen kommer vi til at markere os yderligere og skabe en stærk fælles innovationsafdeling, der skal udvikle nye serviceydelser og produkter til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.


Sammenlægningen af Kvalitetsfisk og Fisk Idag skaber et distributionsnetværk, der kan nå michelinrestauranter, sushirestauranter, kroer, hoteller, storkøkkener og fiskehandlere i hele Sverige.

– Vi har søgt at skabe en progressiv innovations- og bæredygtighedsindsats i virksomheden og udvikler fortsat nye produkter, siger Jan Aronsson, adm. direktør og grundlægger af Fisk Idag. Gennem arbejdet med konstant at forædle vores råvarer har vi allerede sat standarden for produktudvikling i branchen. Det er noget, vi vil styrke yderligere gennem sammenlægningen og byde ind med til koncernen.

Inden sammenlægningen gennemføres, må den godkendes af den svenske konkurrencestyrelse, hvilket tidligst kan ske i begyndelsen af marts.

nordward mail.png

EN DEL AF NORDWARD

Nordward består idag af fire fiskeleverandører  i Sverige og Danmark som hver dag arbejder med at levere fersk fisk, skaldyr, frost, egenproducerede varer og asiatisk kolonial til kokke i hele regionen. Alla leverandørerne har en lang lokal forankring der bygger på høj kundetilfredshed, kundskab og service. Alle som en kan de forskellige virksomheder tilbyde et fuldt sortiment af tjenster og produkter. Nordward har idag fem produktionsanlæg spredt over Skandinavien, 320 ansatte og omsætter for 1,2 milliarder SEK.

asc-logo-web.png
ASC-C-01674
Gyldig til 21/5-2021
msc-logo-web.png
MSC-C-56335
Gyldig til 21/5-2021
image.png

©2017 af FSG FOODS APS | CVR 27162274