top of page
Kvalitetsfisk-logo-2.png

Kvalitetsfisk bliver størst i Norden. Ekspansionen i Danmark fortsætter med overtagelsen af Flying Seafood

 

Kvalitetsfisk fortsætter sin ekspansion i Danmark med købet af FSG Foods (Flying Seafood), Danmarks største leverandør af fisk og skaldyr til sushimarkedet. I juni begyndte Kvalitetsfisks ekspansion i Danmark, da man gennemførte købet af Copenhagen Seafood, en af de førende leverandører af fisk og skaldyr til fine dining i København. Med disse opkøb bliver koncernen den største specialiserede leverandør af fisk og skaldyr i Norden.

- Jeg er meget imponeret over de virksomheder, som Jonas Schnoor fra Flying Seafood og Stefan Vendelbo fra Copenhagen Seafood har bygget op.   Begge virksomheder passer perfekt ind i vores strategi om at blive førende kvalitetsleverandør inden for fisk og skaldyr i Nordeuropa. Opkøbet af Flying Seafood og Copenhagen Seafood giver os mulighed for også at give vores svenske kunder flere og mere spændende produkter inden for både frisk fisk og tilbehør. Samtidig højner vi både det serviceniveau og den viden, der i sidste ende gavner restaurantgæsten, siger Mikael Salenstedt, administrerende direktør og koncernchef hos Kvalitetsfisk.

 

Flying Seafood og Copenhagen Seafood bidrager til et bredere produktsortiment i koncernen
Flying Seafood har halvtreds medarbejdere i veletablerede virksomheder i København, Fredericia og Svendborg. Etablerede samarbejder med de bedste leverandører i Asien betyder, at Kvalitetsfisk nu kan tilbyde en lang række nye produkter til Sveriges mange sushirestauranter; noget, der har været meget efterspurgt af mange restauranter. Copenhagen Seafood er en af nogle få leverandører, der køber deres fisk direkte på fiskemarkedet i Hanstholm uden mellemled. Det betyder, at både Kvalitetsfisk og Flying Seafood kan øge deres udbud af frisk fisk yderligere.

 

- Jeg er stolt af den virksomhed, vi har opbygget, og det var tiden at tage det næste skridt i virksomhedens historie. Sammen med Copenhagen Seafood og Kvalitetsfisk vil vi indtage en stærk position i branchen, og vi ser et stort potentiale i koncernen. Vi er meget glade for at være en del af denne spændende fremtid, fortæller Jonas Schnoor.

 

- En af de vigtigste grunde til, at vi valgte at slå os sammen med Kvalitetsfisk, er at vi deler deres værdier og virksomhedskultur. Vi står alle for kvalitet, viden og service med et stærkt fokus på bæredygtigt fiskeri, havene og miljøet, siger Stefan Vendelbo.

 

Koncernen udfordrer fiskemarkedet

De to nyanskaffelser, FSG Foods og Copenhagen Seafood, gør koncernen til en førende aktør i Norden.

- Ekspansionen betyder, at Kvalitetsfisk træder frem i lyset og presser på udviklingen i branchen. Frem for alt udvider vi vores sortiment til både sushirestauranter og gourmetrestauranter. Med overtagelsen af disse to velrenommerede selskaber indtager vi en førende position i Danmark og får samtidig størrelsen og styrken til at investere endnu mere i innovation. Dette vil gavne alle vores nuværende og fremtidige kunder, siger Mikael Salenstedt.

 

 

 


Ønskes yderligere information, kontakt da:
Mikael Salenstedt, administrerende direktør & koncernchef Kvalitetsfisk, 
+46 (0) 70 237 03 03
Jonas Schnoor, administrerende direktør FSG Foods,

 + 45 283 91 580
 

emblem-kvalitetsfisk.png
bottom of page