top of page
Kvalitetsfisk-logo-2.png
Daniel Nilsson Final web.jpg

Kvalitetsfiskgruppen styrker koncernledelsen med
erfaren Logistikchef

 

Mikael Salenstedt, CEO og Koncernchef
”Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Daniel Nilsson som seneste tilføjelse til gruppen. Jeg er yderst tilfreds med ansættelsen og overbevidst om, at Daniel med sin logistikerfaring kombineret med gode lederegenskaber vil komme til at bidrage betydeligt til at sikre koncernens fortsatte organiske vækst og samtidig effektivisere logistikken. Det bliver et vigtigt skridt på vores rejse mod at blive Nordeuropas ledende servicepartner inden for fisk og skaldyr.”

 

Daniel Nilsson, kommende Logistikchef
”Jeg er utroligt glad for og stolt over at starte hos Kvalitetsfisk. Det er en virksomhed i fremdrift med stor energi. Jeg har allerede mødt nogle af kollegerne hos Kvalitetsfisk og ser frem til at blive del af teamet.”

Vi præsenterer med stolthed vores seneste tiltrædelse, Daniel Nilsson, som bliver Logistikchef i koncernen. Daniel træder til med en solid faglig baggrund og 16 års logistikerfaring. Her et kort interview, så vi kan lære ham bedre at kende:

Hej Daniel, velkommen til! Hvad bliver din vigtigste arbejdsopgave i Kvalitetsfiskgruppen?
Der er sket rigtigt meget i Kvalitetsfiskgruppen det seneste års tid, så min primære opgave i Logistik vil være at se på alle processerne i fødekæden: Hvad gør vi godt i dag, og hvad kan vi forbedre? Første skridt vil være at se på det interne vareflow, så vi logistisk kan understøtte den positive effekt af de nye forretningsmuligheder, der er opstået.

 

Hvad er din karrierebaggrund?
Jeg startede på lageret, da El-giganten åbnede i Uddevalla og fik senere mulighed for at blive varehuschef i en af deres afdelinger i Stockholm. Da jeg forlod El-giganten, var jeg Logistikchef og ansvarlig for logistikområdet i ledelsesgruppen. På det tidspunkt opdagede jeg, at jeg kunne lide at arbejde med logistik! Så det har jeg så gjort siden 2008 i virksomheder som Thorn/Leasy og nu senest som logistikchef på Plantagen.

 

Er der noget i dit liv, der stikker ekstra ud?
Jeg, min bror og hans sambo købte en træbåd, som vi satte i stand og sejlede tur/retur Vänersborg-Tyrkiet i løbet af 15 måneder. Jeg er socialt anlagt og målrettet, hvilket måske ses ved, at jeg nørder igennem med fx at lave den perfekte hamburger (red.: vi introducerer snarest lakseburgeren!) eller bage det bedste surdejsbrød, for siden at invitere venner over til bedømmelsen.

 

Hvilke opgaver tænder du især på?
At udvikle vores service med kunden i centrum, der spiller logistik en vigtig rolle. Og at kvalitetssikre fødekæden og sikre gode samarbejder.

 

Hvad ser du mest frem til at kaste dig over?
Kvalitetsfiskgruppen har et komplekst flow af ferskvarer, der skal håndteres. Jeg ser frem til at sætte mig ind i det og finde de rigtige effektiviseringer, der kan komme kunderne til gode. Og i mødet med kunderne vil jeg gerne se på, hvad vi gør i dag, hvad vores kunder forventer, og hvordan vi kan klæde vores sælgere bedst på. Begge dele bliver spændende at kaste sig over.


Ønskes yderligere information, kontakt da:
Mikael Salenstedt, administrerende direktør & koncernchef Kvalitetsfisk, 
+46 (0) 70 237 03 03
Jonas Schnoor, administrerende direktør FSG Foods,

 + 45 283 91 580
 

emblem-kvalitetsfisk.png
bottom of page